"Tegu on väga skandaalse trioga, kuhu kuulub mitmekordne Playboy playmate ja fantastilised tantsijad," räägib ürituse korraldaja Music Factory esindaja Gert Laasme. "Sedapuhku pole NikitA enam kaheliikmeline, solistiks on endiselt imekaunis Dasha Astafieva, kes ka varem Eestis on käinud," tutvustab Gert ja lisab juurde, et Dasha on telesaatejuht ja supermodell. 

"Teiseks liikmeks on Nana ning kolmas kaunitar on Julia Brichkovskaja, kes liitus tüdrukutega alles mõni aeg tagasi. Nagu kõik teisedki NikitA liikmed, ei häbene ta näidata oma ilu ning on tegelenud terve elu ballitantsudega ja seepärast tantsib ta lisaks laulmisele väga perfektselt," jätkub tutvustus.

Tundub, et need naised on peast täiesti segased, sest provotseerivad Vene publikul igal sammul. "Näiteks kõndisid nad täiesti paljalt mööda saali punast vaipa RU TV preemia saamisele, kus nende video "Verevki" võitis nominatsioonis „Aasta kõige erootilisem video”."

Uksed avatakse kell 23.00, pilet 20 € , naistele südaööni 10 € , VIP-pilet 35 €. Soodsamad piletid eelmüügis kõigid Piletilevi müügipunktides! Hindadeks 15 ja 25 €. 

Tahad sellest õhtust osa saada? Vasta järgmisele küsimusele:


Meenuta NikitA esinemist Panoraamis:

Vaata videosid: