Oma elu avameelseimas intervjuus LP-le paljastas Vilja muuhulgas mõned pikantsed seigad oma poliitabielust, mis raamatu veergudel avalikustamisele tulevad: millised olid Savisaare suhted olümpiavõitja Erika Salumäega ning miks Savisaar veel tänasel päeval noorte naiste tähelepanu köidab?

Vilja kirjutab raamatus, et isegi tema ja Edgari pulmapäeva hommikul suhtles mees veel Erika Salumäega. "Nad käisid pulmapäeval kahekesi „kampaaniat” tegemas. Neil oli tehtud koos postkaart, kus nad olid peal sõnumiga „Alati võidukad”. Jagasid seda valijatele," meenutab Vilja. 

Miks aga mees lõpuks ikkagi Vilja valis? "Ma ei tea. Ju oli Erika naisena nõudlikum kui mina, tahtis teda terves tükis endale. Minu kõrvalt sai ta ju jätkata oma kahepalgelist elu. Rosina oli siis juba kuueaastane, ka laps võis olla argument. Võib-olla nägi ta minus poliitiku abikaasana suuremat potentsiaali kui Erikas, aga sellise valiku ta tegi."

Ka Vilja enda sisenemine "mängu" käis kellegi teise abielu arvelt. "Ma ei võtnud Savisaarega koos elades kunagi abiellumist teemaks. Sest kui koos hakkasime elama, oli ta veel Liis Savisaarega abielus, ja minu meelest on abielus naisel alati suuremad võimalused kui väljastpoolt tulijal. Tollane aeg ja elu olid hoopis teistsugused, me võitlesime millegi suurema ja tähtsama, Eesti eest, mis oli palju olulisem kui minu isiklik elu."

Tänasel päeval seostatakse Savisaart jätkuvalt noorte naistega: "tundmatud kaunitarid", Siret Kotka, Sofja Derjugina, isegi Kadri Simson - ehkki romantilised suhted viimasega Vilja välistab.

"Savisaar on alati püüdnud olla macho-mees. Noortele tüdrukutele meeldib aga võim ja võimalused, kenad õhtusöögid, ilusad autod. Savisaarel on säilinud kindlasti mingi karisma ja ta oskab jutustada ilusaid lugusid. Aga ma ei saa seda öelda viimase paari-kolme aasta kohta. Mulle tundub samuti, et see naistega ühele pildile jäämine on avalikkusele tõestamine: ma olen mees! Varem olid need suhted siiski reaalsed. Püha taevas, Siret Kotka ju elab Hundisilmal!" leiab Vilja. 

Kotka tegeliku rolli kohta ei tea ta kindlalt midagi väita, et oletab siiski: "Aga milleks olid Hundisilma kodus Viagra tabletid ja kondoomid – minu eest peidetud? Vahel tekkis mul küsimus, miks pean neid oma kodust leidma. Võib-olla olid nad mõeldud minu jaoks? See oli kaheksa aasta tagune pilt. Rohkem ei oska ma öelda."