Pildipostitus pealkirjaga "Koerad on liiga imelised, et neist lahti lasta, ent kui see juhtub, nad kindlasti andestavad teile." Esimene pilt kujutab koera, kes istub auto esiistmel ning fotol on tekst, milles seisab: "Ma ei tea kas ta juba teab või ei".

Omanik ise kirjeldab oma koera kui tõelist kuningannat. "Umbes kaks kuud on juba Hannah'l krambihood olnud, alguses ei olnud nad miskit hullu, ent muutusid aina jõhkramaks," kirjutas omanik. Koer kannatas ka puusa- ja küünarnukivalude käes, mida küll rohud pisut leevendasid, ent lõpuks ei saanud kutsa enam kuigi hästi kõndida ning liikumine oli väga vaevaline.

Fotodelt on näha, kuidas koer on vana, väsinud, kuid usaldab oma omanikku iga tema otsuse puhul. Omanik korraldab oma koer Hannah'le imelise päeva – kõigepealt viib ta koerte ilusalongi, seejärel toidab teda juustuburgeriga, viib sõbraga mängima ning seejärel veedab kogu koera perekond temaga aega. Viimane, kõige südantlõhestavam kaader on Hannah'st loomaarsti juures, tekikesel lebamas, omaniku käed tugevasti ümber tema.