MixMag kirjutab, et kukkumisele tunnistajaks olnud rahva sõnul katkes keset van Dyki esinemist äkitsi heli ning järgnes teadmatus. Kuigi hetk on jäädvustatud videole, on laval liiga pime, et toimunust täit pilti saada. Näib, et DJ liikus puldist ettepoole ning astus lavalt keset pimedust kogemata lihtsalt maha (vt videot).

Mees viidi festivalilt kiirkorras helikopteriga haiglasse, kuuldavasti on tal peatrauma.

Kukkumise peale katkestati pealaval planeeritud etteasted ning ekraanile ilmus ootamatult teinegi maailmakuulus masside hullutaja Armin van Buuren, kes pidanuks pärast van Dyki tegema raha poolt kauaoodatud vinüüli-etteaste. Van Buuren on kõnealuse festivali üks korraldaja ning vedanud festivali algatanud raadiojaama aastast 2001.

"Täna õhtul kukkus Paul van Dyk lavalt maha ja on praegu teel haiglasse," teatas ta publikule. "Ta on üks selle festivali kangelasi ning seepärast sulgeme tänaseks pealava," sõnas ta ning lisas, et austusest van Dyki vastu ei suudaks ta täna õhtul esineda.

Pidu suurel laval jätkus aga sellegipoolest - ekraanil näidati live-etteastete asemel teistel suurfestivali lavadel toimuvat.

Vaata van Buureni teadet festivalil:

Info jõudis kiiresti ka sotsiaalmeediasse: