Oma võitu kommenteerides leiab ta, et Austriaga polnud sel eriti pistmist. "See ei sõltu riigist, kas sul on hea etteaste. Kui kõik on paigas, on kõik paigas. See oli kogu pakett, mis töötas - mul tuli lihtsalt välja," sõnas ta.

Eurovisioni lauluvõistlus 2015 toimub siseriikliku konkursi tulemusena ikkagi Austria pealinnas Viinis. Wurst on veendunud, et see tuleb toretsev ja tal on rõõm, et võitjaks osutus Viin: "See tuleb natuke üle võlli, sest Viin on natuke üle võlli. Me elame siin kui muinasjutus. Viin on imeline koht, mida külastada. Austerlased ei vaadanud varem eriti Eurovisiooni, aga nüüd küll. Nad on väga uhked ja kirglikud, et saavad siin midagi nii suurt püsti panna."

Kuigi elutempo on Conchital pöörane, ei vahetaks ta seda millegi vastu: "Ma armastan oma elu. Nii kaua kui ma mäletan, olen tahtnud elada tegusat elu. See on päeva lõpuks küll kurnav, aga mitte üldiselt."

Nii väidab ta, et ei vaja isegi puhkust. "Mis puhkus? Aega pole! Pean minema stuudiosse, tööd tegema. Ma ei vaja mitut nädalat, paarist puhkusepäevast linnas piisab," ütles ta kinnitas, et töö tema tulevase plaadi kallal käib täie hooga. "Mul on hea meeskond, proovime ja katsetame. Võtan aega, sest ma ei taha pettumust valmistada. Ma oleks võinud pärast Eurovisionit ka kiirelt mingi plaadi kokku klopsida ja raha kokku ajada, aga kuna mul pole 2007. aastast saati olnud võimalust plaati teha, siis tahan teha midagi tõeliselt head."

Laulja sõnas, et võimaluse korral teeks ta kindlasti tööd ka moevaldkonnas, mida ta armastab, kuid ennekõike keskendub ta muusikale. Tulevasel Eurovisionil aga tahaks ta lisaks laulmisele green roomis saatejuhiks olla.

Eurovisioni-võidust, tuleb välja, polnud kasu mitte vaid tema enda karjäärile, vaid ka tema vanemate omale. "Mu vanematel on Austias väike hotell. Vahetult pärast Eurovisionit teatasid nad mulle, et neil pole kunagi nii pöörast klientide tulva olnud," teatas ta uhkusega.