57-aastast Oolot kutsutakse staaride imearstiks ning oma 20-aastase karjääri jooksul on ta ravinud teiste seas kuulsusi nagu Jon Bon Jovi, The Rolling Stones, U2, David Bowie, The Backsreet Boys, John Cusack ja paljusid teisi. Nüüd lisandus nimekirja ka Briti poptäht Robbie Williams, kelle kange selg oleks peaaegu et tema tuuri tähtsaima kontserdi maksma läinud. Valmis ju just Tallinna kontserdist tuuri ainus kontsertsalvestis ning ka tuuri ametlik film, mis ilmub DVD-l. Ka näidati kontserti otsepildis üle 750s kinos üle maailma.

Aastaid Torontos ja Los Angelesis tegutsenud Dr. Oolo on kõrgelt hinnatud ka Eesti inimeste, sealhulgas olümpiasportlaste seas. Ning tuli ju mõte just Oolo Williamsit "korda tegema" kutsuda kontserdikorraldaja Priit Rebaselt, kes samuti tohtri klient on ning temaga ka isiklikult seotud. Veel kolm aastat tagasi käis Eesti kõmuajakirjandusest läbi ka seik, kuidas Priit Rebase endine kallim Monika Mäe Eestis abiellunud Oolo pulmas segadust külvas.

Mõni aeg tagasi ka "Pealtnägija" ning "Reporteri" eetrist läbi käinud imetohtri kohta leiab netist palju viiteid, mille hulgast võib leida ka nii mõndagi üllatavat. Nimelt oskab mees oma kätega teha ka muud kui inimesi paika väänata - näiteks klaverit mängida. Ning vähe sellest! Osava pianisti ja maheda häälega lauljana on Oolo pseudonüümi Dr.O alt andnud isegi elektroonilist muusikat. Tema esimene muusikaprojekt kandis vinüülplaadid kujul vilja aastal 1983 ning kandis nime "Healthwave". Plaadil on kaks lugu "Time Alone" ja "Seminar", millest viimane räägib futuristliku loo inimestest, kes käivad ühes "seminaris" oma kehasid ja meeli just selliseks tegemas, nagu soovivad. Muusikat on mees kasutanud ka oma mitmetes treeningvideotes.

Kuula lugusid:

Vaata ka Oolost rääkivat "Pealtnägija" saadet: