Video režissööriks on Sander Allikmäe, operaator Mart Vares ning võtteplatsil toimunut teostas BoyBand films. Videos teeb kaasa Eesti Muusika Auhindade parima hiphop/rap albumi nominent 5miinust. Video võtted toimusid aprilli alguses ja esmaesitlus toimus möödunud laupäeval Tallinnas, klubis Pööning.

A-rühma liige ja äsja aasta miksija-salvestaja ning aasta muusikaprodutsendi tiitli võitnud Bert Prikenfeld alias DJ Critikal kirjeldab võtteplatsil kogetut: "Kauaoodatud video on nüüd lõpuks valmis ja nagu rühma video võtetel ikka, sai kõvasti naerda, lisaks ühe auto ära lammutada, näppe plaasterdada ning pikka võttepäeva lõpuks ennast täiesti ära väsitada."

Bändi liikmed selgitavad loo tausta: "Tulikuke aasta pole mitte kõigile positiivsetes ja rõõmsates toonides alanud. Nii idamaised traditsioonide edasikandjad kui ka kohalikud Feng Shui asjatundjad on lubanud sündmusterohket ning murdelist aastat, kuid tõsieluseriaalist tuntud Kalvi-Kallet on peale kuulsuserahet tabanud ebaõnn. Videost selgub, kas Kalvi-Kallega on kõik korras, või sai lisaks autole kannatada ka mees ise."

A-Rühm on loodud 1997. aastal ning sinna kuuluvad räpparid Henry "Genka" Kõrvits, Cool D ja Kaarel "Kozy" Kose ning DJ Critikal. Varasemalt on A-Rühmalt ilmunud videod lugudele "Tallsinki", „Palmisaar", „Tugitooli gängster", "Hakka pihta" ja "Loteriija".