Prince lebas leituna lifituste ees selili. Videos näeb kõike seda, mida nägid politseiametnikud surmapaigale jõudes. Söömata jäänud söök, seina riputamata jäänud maalid ning just kasutuses olnud päikeseprillid laual, vahendab TMZ.

Politseiraportis kirjutatakse, et mees oli juba vähemalt kuus tundi surnud olnud enne, kui ta assistent ja trummar ta liftist elutuna leidsid. Prince suri oma kodus, Paisley Parkis ning meest polnuks kiirabil niikuinii enam võimalik elustada. Prince’i verest leiti ka valuvaigisti Percocet’i jälgi ning neid samu tablette leiti hulgaliselt ka laulja kodust.

Lahanguraportis paljastatud info on üsna napp, ent on siiski näha, et tema surm on märgitud õnnetuseks, mitte enesetapuks. Pole täpsustatud, kui palju uimastit Prince manustas ja kas tegu oli retseptiravimi või illegaalse ainega, ent meedias seni levinud info põhjal puudusid Prince’il opioidide tarbimiseks vajalikud retseptid. Muusiku kehakaal oli surmahetkel 50 kilo.

Lauljal oli surmahetkel parasjagu käsil kontserttuur, mille raames ära jäänud kontserdid põhjustasid hulgaliselt kuulujutte juba enne saatuslikku päeva — nädal enne surma tegi staari eralennuk isegi ootamatu vahemaandumise, kuna laulja vajas kiiret arstiabi. Haiglasse ta siiski pidama ei jäänud, kuna staarile ei võimaldatud eraldi palatit ja toona väitis Prince’i esindaja, et tegu on lihtsalt ägeda gripiviirusega ning tegelikult on muusikuga pikas perspektiivis kõik korras.