Alexander Smith jagas oma ajarändekogemusi kanaliga Apex TV ning ütles, et on ülisalajases CIA missioonis kaasategev ning agentuur ajab teda võidetavalt taga.

Ligi miljoni vaatamisega klipis näitab vanamees ka pilti, mis näitab tulevikulinna, ent ta ei paljasta, kuidas ta sinna sai või kus see tulevikulinn asub. Udusel pildil tundub olevat hulk rohekaid veidra kujuga kõrghooneid. "See pilt on tehtud linnas, kus ma kõndisin. Ma ei unusta seda foto tegemise hetke kunagi ning otsustasin nüüd seda pilti teiega jagada," ägises mees videos.

Alexander hoiatas ka kõiki "paljude ohtude" eest ning soovitas globaalse soojenemise vastu võidelda. Ameerika aktsendiga rääkiv härrasmees ütles, et külastas veidrat linna aastal 2118 salajase CIA missiooni käigus. "Minu andmetel on see üks ainsamaid ja esimesi kordi, mil ajaränne tegelikult ka õnnestus. Mul oli võimalus käia tulevikus ja siis tagasi olevikku tulla. See kõik juhtus 1981. aastal," kõneles mees.

Apex TV on omasõnutsi maailma üks suurimaid häälekandjaid paranormaalse sisu kajastamisel. Neil on väidetavalt üle 56 miljoni vaatamise ja 100 000 jälgijat.