32-aastane kuningliku perekonna liige pidas verist lõbujahti möödunud nädalavahetusel, Meghan Markle veetis samal ajal aega Kanadas, kus võttis üles sarja “Suits” uue hooaja stseene.

Prints Harry oli üks 50 lõbujanulise seast, kes jahtisid nalja pärast nii metssigu, kitsesid kui ka “ükskõik mida, millele püssitoru viitab,” nagu kirjeldas üks jahil osalenutest.

Harry oli nimelt külaline prints Franz Albrecht zu Oettingen-Spielbergi lossis, kes abiellus tänavu oma armastatu Cleopatra von Adelheim von Ernestiga. Muuseas, nagu Harrygi väljavalitu, on ka Cleopatra näol tegu näitlejannaga. Cleo on kaasa löönud käputäies saksa filmids ja telesaadetes.

Ehkki Harry armastatu Meghan on tuline loomaaktivist ja võtnud enesele koju ka varjupaigast kaks koera, ei paista Harry ise verejanulisi lõbumänge sugugi minetavat. Harry õppis relva käsitlema juba 12-aastasena, 2004. aastal tappis ta Argentinas olles vesipühvli.

Meghan pole ka ainus naine Harry elus, kes jahtimist hukka mõistab. Harry varalahkunud ema, printsess Diana, ei sallinud loomade tapmist niisamuti. Seda enam väärib tähelepanu tõik, et nii Harry kui ka William näitavad välja silmakirjalikkust — metsloomi lõbu pärast tapmise ajal võitlevad nad trofeejahi vastu elevantidele ja ninasarvikutele.

Kas Harry verisest hobist võib saada paarikese esimene tüliõun? Eks paistab!