Valner kirjeldab postituses küllaltki veidrat juhtumit, mil Hert väidetavalt kaebab pidevalt oma naabri peale, sest tolle koer haukuvat liigselt. Samuti kirjeldab Valner, kuidas mees väidetavalt koera kividega loobib ja terroriseerib ning sõimleb.

"Vaadake selle hullu tegemisi videost ja mõelge kaasa. See on vaid väike osa minu käes olevast materjalist," kirjeldab Valner ja lisab, et täispika loo kirjutab ta peagi oma blogisse.

"Siis Kermokene jookse politseisse kaebama nagu titt, et sind solvatakse ja naisepeksja Valner laimab õilist kodanikku. Midagi pole teha, aga ise sa seda kerjasid, jobu, kes vaid vanuritega julgeb rinda pista ja tahab nad hauda ajada," pareerib Valner postituses.

Kermo Hert kahetseb toimunut. "Esiteks palun ma loomulikult vabandust, et kaotasin pärast aastaid kestnud pinget lõpuks närvid ja loopisin naabrite Sipsikut lumepalliga," sõnab plaadikeerutaja Publikule.

"Nii loomadega ei käituta, olen seda kahetsenud ka politsei ees ja saanud selle eest karistada. Mul on hea meel, et Sipsikuga on kõik hästi," lisab ta ning avaldab kahetsust ka vahejuhtumi jõudmise üle meediasse.

"Kui see aitab leida probleemile lahendust, siis tulge appi ja lahendame umbsõlme koos ära. Nimelt on probleem selles, et ma käin tööl öisel ajal, mistõttu ainukene võimalus magada ja puhata on päeval," jätkab Hert ja lisab, et päeval puhkamine on raskendatud, kui naabri koer pidevalt haugub.

"Olen pisikese Sipsiku kaasust üritanud oma naabritega lahendad juba aastaid. Vahepeal saabus ka rahu, kui naabrid taltsutasid oma lemmikut haukumisvastase rihmaga, aga teadmata põhjusel nad sellest leevendist mõni aeg tagasi loobusid," sõnab Hert ja täpsustab, et just seetõttu muutus päevane uni möödunud aastal väljakannatamatuks. "See ei õigusta koera loopimist lumepalliga. Veel kord - vabandan oma käitumise pärast," sõnab mees lõpetuseks.

Kermo Herdi DJ-karjäär sai alguse 1999. aastal, mil temast sai kümneks aastaks ööklubi Hollywood resident-dj. Nüüdseks tegeleb Hert omasõnutsi rohkem muusika produtseerimisega ning on teinud koostööd plaadifirmaga Universal.