Aprilli lõpul ilmnesid Allan Oolo sotsiaalmeediasse kahtlased märked ning arvati, et paar on laiali minemas. Nimelt ilmus kiropraktik Allan Oolo Facebooki kontole teade, et tema suheteseis on keeruline ehk "complicated relationship". Siis sai keerulisest suhtest aga uus märge "separated" ehk lahutatud. Publik uuris toona, kas 61aastane Allan Oolo on tõesti läinud lahku oma 27 aastat nooremast abikaasast Vivikast?

"Ma ei kommenteeri. Ma ei kommenteeri ..." kostis Allan Oolo Publikuga vesteldes 27. aprillil.

Järgmisel päeval selgitas Oolo olukorda aga lähemalt. 28. aprillil andis Allan Oolo teada, et tema ja ta abikaasa Vivika on endiselt koos ja kõik on hästi. Siiski oli ta hämmastunud, miks kommentaatorid on nii õelad.

Maikuu 17. päeval, mil peeti Kroonika meelelahutusauhindade galat, olid Dr Oolo ja abikaasa Viivika lõbusasti hipiriietes ning jagasid kaamera ees kuuma suudlust. Oolo sõnas lahkumineku kuulujuttude peale resoluutselt: "Ma ei tea sellest midagi, mul pole telekat ja minuni uudised ei jõua."

Tänases Kroonikas aga sõnab veekalkvel silmadega Allan Oolo järgmist: "Sügava kurbusega olen leidmas end olukorras, kus pean teatama, et mina ja mu abikaasa lahutame. Meie ühine tee, millest sündis kaks imelist last oli täis suurt kirge ja armastust, on jõudnud omadega punkti, kus ületamatute erimeelsuste tõttu pole võimalik üheskoos jätkata. Lahutuspaberid on sisse antud. 13. juulil saab meie abielu ametlikult punkti."