1962. aasta suvel läks 19-aastane Mimi Beardsley Washingtoni, kust ta sai praktikandi koha Valge Maja pressiosakonnas. Olles töötanud kolm päeva Valges Majas, tutvustati Mimit president JFK endaga ja nende armulugu sai veel samal nädalal tuule tiibadesse. Mimi oli paljude teiste naiste seas presidendi armuke 18 kuud.

Mimi Alfordi armulugu presidendiga tuli aga aastaid hiljem välja ja lõpuks otsustas naine kirjutada raamatu armuloost JFK-ga. Paraku sisaldab raamat ka tõika, mis on avalikkust šokeerinud. Naine kirjeldab, kuidas ühel päeval koos presidendiga Valge Maja basseinis ujudes palus JFK, et Mimi rõõmustaks ka tema sõpra, kes olevat pinges.

Mimi teadis, et "rõõmustama" tähendab suuseksi ja nii suundus naine presidendi sõbra juurde ning täitis JFK soovi. Viimane jälgis toimunut eemalt.

Aasta hiljem küsis JFK ühel olengul, kas Mimi pakuks suuseksi tema vennale, Teddy Kennedyle. Naine keeldus, sest oli sügavalt kahetsenud basseini ääres toimunut. Mimi meenutas seika hiljutises intervjuus ja rääkis, et kirjutades oma memuaare võttis ta selle seiga mitu korda raamatust välja, kuid otsustas selle lõpuks avaldada.

VAATA VIDEOT: