"Ma olen mõelnud küll selle peale, et läheks tuurile, aga siis ma tahaks bändiga minna tuurile. Laulda ma ei oska, aga tuurile kui sellisele ma tahaks ülimalt minna. Mul ei ole lihtsalt mitte millegagi minna sinna tuurile. Ja üksi tuurile ma ei tahaks minna - see on kõige kurvem asi," ütleb Kalmet.

Ühe-tegelaskuju-tuuri Kalmet samuti heaks ei kiida. "Ma arvan, et siis tuleks vaadata, mis on selle käigu eesmärk. Ta ei ole enda jaoks nii huvitav ja ta läheb selleks, et kui palju sellele tegelasele saaks publikut, kui palju ma saaksin selle tegelase pealt raha teenida. Kui sa mõtled, et see on raha teenimise eesmärgil, siis mõtled, et raha saab äkki muud moodi ka teenida."

"Kontakti" hooaja viimane saade on ETV ekraanil täna õhtul kell 21.40. Saadet juhib Veiko Tubin.

Vaata humoorik at lõiku tänaõhtusest saatest "Kontakt"! :) Täna õhtul kell 21.40 jõuab ETV ekraanile sarja "Kontakt" viimane jagu, kus külalisena istub pihitooli varem teisi Linnateatri näitlejaid intervjueerinud Henrik Kalmet. Ta tunnistab, et tahaks kangesti minna tuurile, kuid tal lihtsalt pole midagi, millega ringrisi ette võtta."Ma olen mõelnud küll selle peale, et läheks tuurile, aga siis ma tahaks bändiga minna tuurile. Laulda ma ei oska, aga tuurile kui sellisele ma tahaks ülimalt minna. Mul ei ole lihtsalt mitte millegagi minna sinna tuurile. Ja üksi tuurile ma ei tahaks minna - see on kõige kurvem asi," ütleb Kalmet.Posted by Eesti Televisioon on Friday, 18 March 2016