Intervjuu leidis aset 7. aprillil 1998, mil George Michael oli 34-aastane täis elujõus mees. Tegu oli tema staari esimese intervjuuga pärast nilbevõitu skandaali, millesse tal "õnnestus" sattuda ehk kui mees Beverly Hillsi kuulsa hotelli vastas asuva pargi avalikus tualetis ebasündsa käitumise tõttu arreteeriti. Nimelt jäi mees parasjagu pargis liputajatele reidi tegevale erariietes politseinikule vahele seni avalikustamata (soolo)tegevuses, mis tõi kaasa vahistamise, rahatrahvi ning 80 tundi ühikondlikult kasulikku tööd.

"Tunnen end väga lollisti ja nõrgana, et mu seksuaalsus sedasi rambivalgusesse jõudis," tõdes mees CNNile. "Kuid ma ei tunne oma seksuaalsuse pärast häbi."

"Kui ma püüan hoomata, miks ma tegin, mis ma tegin, siis lõppude lõpuks arvan ma, et asi oli põnevuses, mida pakub võimalus vahele jääda," selgitas ta avameelselt, lisades, et tunneb end väga alandatuna, kuid tunnistades, et on ka varem selliseid asju teinud.

"Panin end ekstreemselt rumalasse ja haavatavasse olukorda, sest olen priviligeeritud positsioonis ega saa seda eitada," tõdes ta. "Saan vaid vabandada."

Mees lisas, et loodab, et tema fänni pole liiga solvunud ja häbistatud.

Samas intervjuus sõnas Michael esmakordselt, et on suhtes meesterahvaga ega ole naisega intiimsuhtes olnud juba 10 aastat. Muusik kinnitas, et oma muusikas on ta siiski alati aus olnud: "Lood, mille kirjutasin naistest, kirjutasin naistega suhtes olles – see polnud jamps! Hiljutised lood aga räägivad suhetest meestega, mis on üsna ilmne."

Vaata ka intervjuud BBCs, kus Michael meeleolukalt intsidendist taas rääkis: