Dot to Dot festivali raames toimunud etteaste kutsus publiku hulgas esile äärmiselt ebaviisaka ja tomilise negatiivse vastukaja: rahva seast lendas lavale õllepudeleid ning üle saali kaikus vile ja möirged, kirjutab The Telegraph. Seda kõike isegi hoolimata asjaolust, et bänd oli rahvale enne kontserti tasuta pitsat jaganud.

"Miks te neid loobite? Ma pigem jooks need ära," sõnas Culkin valjuhäälsele publikule. Kära aga ei vaibunud millelegi vaatamata, kuniks bänd otsustas pillid kokku lükata ja lavalt lahkuda.

Festivali korraldajad on väljendanud kahetsust, et niisugune intsident aset leidis: "See oleks võinud olla suurepärane kontsert."

Culkini bänd The Pizza Underground on varemgi Inglismaal esinenud ning alati saanud sooja vastuvõtu. Nagu publik, nõnda kontsert, võib öelda.

Kollektiiv ise loodetavasti juhtunut liiga südamesse ei võta, sest tegemist ongi omajagu paroodibändiga: punt esitab Velvet Undergroundi lugusid ning teisigi kavereid, kusjuures kõik lood on ümber tehtud nii, et need räägivad pitsast. Osa bändi perkussioonist toimub samuti tühjadel pitsakarpidel.