Obdulia Sanchez on nüüd kohtu all süüdistatuna purjuspäi autojuhtimises ja surmaga lõppenud õnnetuse põhjustamises. California võimude sõnul suri Obdulia noorem õde Jacqueline Sanchez sündmuskohal, vahendab Daily Mail.

Purjus noorik ei pidanud paljuks õnnetuse järel oma telefoni järele haarata ja sündmuskohalt Instagrami otseülekannet teha, näidates korduvalt oma surnud õde maas vereloigus lebamas. Obdulia skandeeris ka korduvalt, et teab, et läheb eluks ajaks vangi ning teda ei huvita, et oma õe just tappis.

"Ma tapsin oma õe, aga mind ei huvita! Ma tapsin oma õe. Ma tean, et lähen vangi, aga mind ei huvita. Vabandust, kallike," on sõnad, mis tulid Obdulia suust ülekande jooksul.

"Ma armastan sind, puhka rahus kallis," karjub veel Obdulia jätkates, et ei tapnud õde meelega. Taamal karjub ka kolmas autos olnud neiu abi järele.

Missuguse karistuse kohus Obduliale täpselt määrab, on hetkel veel selgusetu. Hukkunud tüdruku ja tema õe perekond koguvad ühisrahastusplatvormi abil raha matusteks.