Marilyn Manson andis pühapäeva õhtul kontserdi San Bernardinos ehk linnas, kus 2015. aasta detsembris korraldati 14 inimelu nõudnud veresaun (Loe lähemalt SIIT). Muusik ilmus fännide ette poolautomaatse võltsrelvaga ja hakkas ootamatult seda loo "We Know Where You F****** Live" taustal esireas rokkivate fännide suunas sihtima. Arvestades hiljutisi sündmusi oli paljude fännide meelest Mansoni lavasõu äärmiselt kohatu.

Vaata šokeerivat videot SIIT!

48-aastane Marilyn Manson vigastas end möödunud kuul tõsiselt ja viibib hetkel ratastoolis. Staari vigastuse tingis laval talle peale kukkunud lavadekoratsioon, mille löögist muusik kukkus. Kontsert katkestati.

Õnnetus juhtus kontserdi 45 minutil, kui bänd oli parasjagu esitamas oma kuulsat versiooni Eurythmicsi loost "Sweet Dreams". Mansoni jaoks oli lavale paigutatud kaks suurt relvadekoratsiooni, mille otsa ta ronima hakkas. Ühel hetkel olid need värisema hakanud ning langesid artistile selga. Bänd mängis mitu sekundit edasi, enne kui sai aru, et lauljaga pole kõik korras ning et ta ei tõuse enam püsti.