Kui toona tõmbas võidukas eestlanna tähelepanu vahva ja loomingulise videoklipiga, siis tänavusel liidril on õnnestunud rahvast võluda oma modellivälimuse ja fotograafiandega. Suures üksmeeles suutis Antson end võistlust juhtima rebida, ent edu varjus on eestlastel jäänud tähelepanuta, et konkursil osaleb teisigi eestlasi.

Kui enamasti on võistlusel osalejad piirdunud oma tutvustuse ja piltidega, siis leidub ka üks eestlanna, Tartu tüdruk nimega Triin Libe, kes oluliselt rohkem vaeva näinud ning lausa loodusromantilise ja filosoofilise loodusfilmi on valmistanud.

Hetkel on Triinul juba kogutud üle 900 hääle. Head eestlased - ehk vääriks hoopis see tüdruk sõitu ekspeditsioonile? Igal juhul saab hääli lahkesti anda ka rohkem kui ühele võistlejale.

Ekspeditsioonikonkursile on end kirja pannud teisigi eestlasi. Teiste seas 24-aastane noor ema Marianne Prohhorov (hetkel 12. kohal), Tartu tüdruk Kädi Kolga (hetkel 122. kohal), 32-aastane kurt tallinlanna Triin Jõeveer (hetkel 173. kohal).

Niisiis - kel veel hääletamata, saab lisaks Hans Markusele toetust avaldada ka teistele tublidele ja hakkajatele eestlastele, kes presidendile kirjutamisega hiljaks jäid!