Tõsi, ei pea selgeltnägija olema, et valimistulemusi ennustada. Tõenäoliselt saab Putin vähemalt 70 protsenti häältest.

Sobtšaki puhul jääb tulemus ilmselt vaid paari protsendi kanti. Bravuuritar, seltskonnatäht, tõusik - just need märksõnad iseloomustasid Sobtšaki käitumist sajandivahetuse paiku.

Kuulus oli ta juba ka seetõttu, et tema isa oli Nõukogude Liidu langunemise järel demokraatide üks liidritest ja Peterburi kauaaegne meer Anatoli Sobtšak, kelle alluvuses töötas 1990ndatel ka president Putin.

Sobtšak sai tunutuks 2004. aastal pärast osalemist Venemaa kuulsaimas tõsielusarjas "Dom-2". Ta on juhtinud arvukaid ülekandeid ja telesaateid. Näiteks oli ta ka "Dom-2" saatejuht.

Lihtrahvale on ta pigem jätnud ülbe rikkuri mulje. Ta rääkis ajakirja Vanity Fair Prantsuse väljaandele, et teenis Venemaa populaarseimas tõsielusaates "Dom-2" töötades 100 000 dollarit kuus.

Pole just parim platvorm poliitikasse sukeldumiseks, ent sel rindel on ta alates 2011. aastast aktiivselt kaasa löönud. Tema praegune kandideerimine on lääne meedias palju furoori tekitanud, ent see ongi rohkem torm veeklaasis - venelaste toetust tal taga pole.