Tõsiasi, et Friskel ja ta perel on kuluka ravi peale kõik raha juba ära kulunud, sai teatavaks laulja Grigori Lepsi kontserdil, kus mees kutsus oma publikut üles Friske ravi heaks annetusi tegema, kirjutab Bublik. Muusik on praeguseks Friske toetuseks ka ise suurema summa annetanud.

Varasemalt kogutud 70 miljonist rublast kattis Friske perekond nii Saksamaa ravivõlad, New Yorgi vähikliiniku arved ning tasuti Los Angeleses saadud ekperimentaalse ravi eest. Pärast kõike seda sõitis Friske Riiga taastuma ning on viimastel nädalatel juba ka iseseisvalt käima hakanud. Täieliku paranemiseni on veel aga pikk tee ning Friske lähedased ei tee saladust, et selleks neil enam raha ei jagu - nimelt annetas Friske mõni aeg tagasi ligi pool summat ehk 30 miljonit rubla vähihaigete laste toetuseks.

Friske isa kinnitas, et panevad kõik, mis neil on, Žanna ravimise alla. "Tuleb Žanna Miami korter maha müüa. Diagnoos on keeruline ja raviplaan pikaajaline, sellepärast on sõprade toetus eriti oluline," sõnas ta.