Täär kogeleb ja valib sõnu

Näitleja Veikko Täär on mänginud laval pööraseid armastajaid, ta on kõva spordipoiss ja troonib ihaldusväärsete meeste edetabelis. Mõni aasta tagasi kirjutas ajakiri Just!, et Täär on suisa nii ihaldusväärne mees, et kaks naist sünnitasid ühel nädalal talle lapsed. Ajakirjale Just! olid naiste ja laste nimed toona teada. Lühidalt oli lugu nii, et aastal 2004 sünnitasid kõigest nädalase vahega kaks naist Veikko Täärile tütred. Kuuldavasti said naised teineteisest ja laste ootusest teada kõigest mõni aeg enne sünnitust ...

Ühe lapse ema oli väidetavalt sügavas masenduses, sest kuuldavasti ei näidanud Täär oma tütre vastu mitte mingit huvi üles.

"Maksan korralikult alimente"

Täna jääb Täär sellest teemast rääkides kidakeelseks. Muidu jutukas mees hakkab laste teemat kuuldes hoolsalt sõnu valima: "See on ... Selline teema, mida ma ei tahaks kommenteerida. "Paraku väidetakse, et Tääril on üle Eesti lapsi veelgi. Publik küsib otse: "Veikko, kui palju sul lapsi on?" Ja Täär vastab: "Seda ei tahaks ka kommenteerida."

Küsimuse peale, kas mees maksab alimente korralikult, kostab Täär: "Jah, maksan korralikult. Aga täpset summat öelda ei taha."

Kas summa jääb alla või üle kümne tuhande krooni, seda ei soovi Täär samuti kommenteerida.

Isadest saame me üle ...

Intervjuudes on Täär eraelust rääkides olnud kidakeelne. Usutluses Postimehele tunnistas ta: "Praegu olen jah üksi. Seni olen olnud, aga kui kaua veel... Ma ei oska seda asja planeerida, mulle on inimomandi küsimus kuidagi võõras teema. Ma lihtsalt ei saa aru, kuidas saab kedagi teist omada."

Ehk iseloomustab Tääri väidetavat leiget suhtumist oma lastesse samas intervjuus öeldud mõte: "Isadest saame me üle, aga emadest mitte; oleme ju nende ihust tulnud."