Halle Berryl on parasjagu käsil võitlus hooldusõigus oma tütre Nahla ees. Beery murrab piike tütre isa Gabriel Aubryga, vahendab TMZ.

Halle Berry adokaadid on seni kohtus väitnud, et tütar Nahlal on koos emaga parem elada just Prantsusmaal, kus kõmufotograafid pole nii pealetükkivad.

Lapse isal, Gabriel Aubry adokaadil on seni vaid üks trump - ta meenutas, et printsess Diana suri just Pariisis paparatsode eest põgenedes. Kuid olgem ausad - see oli 15 aastat tagasi.

Nüüd, Cambridge`i hertsoginna juhtumi valguses on pisikese Nahla isa advokaatidel tulevärki kui palju, sest Halle Berry väide, et kõmufotograafid pole Prantsusmaal nii halastamatud, ei pea enam paika.

Allikad oletavad, et järgmisel kohtuistungil võtavad Gabriel Aubry advokaadid Kate`i juhtumi kindlasti jutuks ja see võib minna Halle Berryle kalliks maksma.

Halle Berry ja tema tütre isa Gabriel Aubry lahing lapse hooldusõiguse üle on kestnud pikka aega ja võtnud järjest räpasemaid pöördeid. Läinud aastal selgus, et mees on kapirassist, kes läks marru, kui tema tütart mustanahaliseks nimetati.