Venemaa "Selgeltnägijate tuleproovi" 14. hooaja võitja Šeps on oma maa üks tuntumaid maage. Kindlasti pole mees võõras ka Eesti televaatajatele. Marilyn Kerro, kes tähistab reedel, 18. septembril 27. sünnipäeva, avas mõni aeg tagasi aga Tallinna vanalinnas pisikese maagiapoe Mecca.

Alexanderist ja Marilynist on saanud Venemaa üks tuntumaid paare. Nad võitsid saates kiiresti publiku poolehoiu oma eriliste võimete, ekstravagantse oleku ja karismaga. Venemaal on neil nüüdseks nii palju fänne, et neile joostakse tänaval lausa massidena järel. Eestisse tulid nad aga selleks, et veidi enne uusi teletuleproove puhata ja viia läbi seminarid teemal “Teispoolsuses”.

Mõned Marilyni õpetussõnad:

• Sa ise paned piirid kõigele, mida elus teed, olgu need füüsilised või muud piirid, aga siis see levib su elus. Ei ole vaja mingeid piiranguid. On vaja ainult raamidest väljapoole minna. Kõik on võimalik!
• Alla seitsmeaastased lapsed on kõrgema kaitse all. Nad on väga avatud nägema maailma sellisel viisil, nagu peakski nägema. Me kõik oleme sündinud selgeltnägemise võimega, kuid mingil ajal see tuhmub ja jääb justkui loori taha.
• Me oleme kõik unikaalsed ja erinevad. Lapsed ei vaja hindamist, nad vajavad julgustamist.
• Kui soovid endale vabadust, mis sul kunagi lapsepõlves oli, lase vabaks kõikidest hinnangutest ja süütundest. Ära lase kellelgi öelda, et sa pole piisavalt hea või et sa ei tee nii, nagu raamatus kirjas. Julge olla sina ise! Pea meeles iga päev seda mantrat: enne kui sa mulle hinnangu annad, proovi mind armastada.

Loe edasi värskest ajakirjast Naised!