Edda on ka ise olnud mitmeid kordi pimestatult armunud ja teab, et see on fantastiline tunne. Naistele on astroloogil eraldi soovitus: muutke sel aastal oma imagot ja olge julged olenemata vanusest. “Tuleb julge olla ka armastuses. Nautige elu ja seda, mis teile on antud!”
Oma esimest armumist mäletab ta väga selgelt — see juhtus koolilõpureisil Karpaatides. Tema südame pani kiiremini põksuma ja põlved võttis nõrgaks üks mustlaspoiss.

Mustlaspoiss teadis, et Edda hiljem abiellus ja sai lapsed. Tema armastus aga ei vähenenud grammigi. Samuti teadis mustlaspoisist Edda esimene abikaasa. Neil ei olnud saladusi ja abikaasa aktseptis tema platoonilist armusuhet.

Kogemata kombel said ka lapsed sellest kirjavahetusest teada. “Kõik kirjad on mul siiani alles. Ilus kirjavahetus oli. Aastaid hiljem leidsid mu pojad need kirjad üles. Tulime mehega teatrist koju, poisid istusid ja lugesid. Poeg küsis äkki: “Ema, kas on võimalik, et nii ilus armastus on olemas?” See oli süütu ja isetu armastus. See oli tõesti väga ilus. See ei lähe iial meelest.”