Galojani kinnitusel on artiklisse lisatud piltidele tabatud inimesteks Kuveidi suursaadik Khael Al-Duwaisan, Sri Lanka delegaat Dr. Chris Nonis, Inglismaa Konservatiivsete Araablaste liikumise esimees Dr. Wafik Moustafa ning otseloomulikult ka Londoni praegune linnapea Boris Johnson.

Publiku küsimuse peale, kuidas hiljuti toimunud üritus läks, vastab Galojan, et inimesi oli rohkem kui kohti, kus saaks istuda. "Boris Johnson suutis leida kõigiga ühise keele ja esineda väga veenvalt ja humoorikalt. Paljude riikide saadikud olid esindatud, isegi leiboristide partei liikmed, mis on hea näitaja, kui vastaspartei ei ignoreeri üritust. Vaatame, mis saab!" rõõmustab Galojan.

Londoni linnapea valimised toimuvad 3. mail ja konservatiivide kandidaat on Boris Johnson, leiboristidel Ken Livingstone ja liberaalidel Brian Paddick. 

Piltidelt võib näha, et poliitilisel koosviibimisel kandis Anna-Maria kelmikat peapaela, mis harmoneerus ta kleidi värviga ning tõi esile kelmika tuka ja varasemast tunduvalt lühemaks lõigatud soengu. Kleidiks oli seksikas mini, mis paljastas sihvaka säärejooksu, mida kaunistasid kõrged kontsad!