18-aastane Kylie on esindaja sõnul endast väljas, sest väidetavalt ilmus tema ja Tyga seksivideo viimase ametlikul kodulehel. Video oli üleval umbes 30 minutit ning võeti seejärel maha, vahendab DailyMail.

Kylie õde Kim sai just tänu seksivideo lekkimisele 2003. aastal tuule tiibadesse ning on täna oma kuulsuse tipul. Jennerite lähikondlane on meediale väitnud, et Tyga ei kavatse videot küll maha müüa, ent see võib siiski valedesse kätesse sattuda ja avalikuks saada.

Kylie eksmees Tyga:

Kylie kardab siiski, et video lekib ning ta jääb kogu maailma ees suurde häbisse. Üks Twitteri kasutaja väidab, et jõudis Tyga kodulehel korraks üleval olnud video endale juba ära salvestada. Kuid kui ilmneb, et Tyga pani ise selle video enda kodulehele kõigile vaatamisks, võib mehel tulla probleeme, sest California osariigi pornoseadus keelab taolise tegevuse.

Tyga on läinud kogu Jennerite ja Kardashianite klanniga korralikult tülli, sest just tema eksnaine on Kardashianite vihavaenlane Blac Chyna, kes on nüüd Rob Kardashiani kihlatu ning ootab paari esimest last. Praegu tundub, et nooruke Kylie on Tygast üle saanud ning semmib Kanadast pärit räppariga, kel nimeks PartyNextDoor.