Kui Olesyale arve ulatati, oli summaks 23 dollarit. Naine palus maksmisviisina kasutada krediitkaarti. Pärast PIN-koodi sisestamist ei läinud tehing miskipärast aga läbi. "Sisestasin siis teine kord veel ning nüüd läks makse kenasti läbi," sõnas naine väljaandele LadBible.

Kuid kaks nädalat hiljem sai Olesya vägagi ebameeldiva üllatuse osaliseks. Nimelt avastes naine, et tema kontolt on võetud 7 742 dollarit. Nagu selgus, siis ei maksnud naine vaid mitte arvet, vaid jättis ka kopsaka summa jootraha.

Olesya hakkas uurima, milles asi. Tasapisi hakkas naisele aga kohale jõudma. Kui ta arvutas pangakontolt maha võetud summast selle raha, mis kulus tal algselt koogikeste peale sai ta tulemuseks oma krediitkaardi PIN-koodi.

Kuna venelanna ei räägi saksa keelt, siis ei saanud ta aru, mida klienditeenindaja temalt nõuab. Esmalt palus klienditeenindaja sisestada oma krediitkaardi PIN-kood. Seega avanes tal võimalus anda teeninduse eest jootraha. Naine aga sellest aru ei saanud ning arvas, et peab uuesti salakoodi sisestama.

Juhtunust on nüüd mõnda aega möödas, kuid töötu naine pole siiani raha tagasi saanud. Kebabikohviku omanik on naise ees vabandanud ning kinnitas, et naine saab oma raha tagasi.