Max Spiers, kes suri kõigest 39-aastasena ja jättis endast maha kaks last, pidas parasjagu Poolas olles ufoteemalisi loenguid. Paraku leiti mees oma majutuskohast surnuna, vahendab Mirror.

Mehe ema Vanessa Batesi arvates tapeti ta poeg, sest ta jõudis ilmselt millegi valgustkartva jälile ning võimud likvideerisid ta kui potentsiaalse ohuallika.

Canteburyst pärit mees elas juba tükk aega USA-s, ent reisis maailmas tihti ringi ja pidas loenguid tulnukatest ja muust maavälisest.

Ühendkuningriigist Canterburyst pärit mees elas juba mitu aastat USAs, kuid pidas maailma erinevates paikades tulnukate ja muu maavälise teemadel loenguid.

"Ta ööbis ühe poolatari juures, kes on ka ufouurija ja tema leidiski Maxi elutu keha. Tal oli vaenlasi, kes tahtsid ta surma," rääkis mehe ema.

Pärast Spiersi surma avalikuks tulemist hakkasid internetikogukondades liikuma kuulujutud, et mees olevat hoopis Suurbritannia või mõne teise riigi valitsuse vandenõu ohver, set ta jõudis jälile mingile suurele saladusele.

Maxi ema andmetel oli ta poja tervis hea ja ootamatu surm välismaal tekitab kahtlusi. Ema tõi poja surnukeha Poolast tagasi kodumaale ning mees maeti tema kodulinna kalmistule. Ehkki mehele teostati lahkamine ning see ei näidanud jälgi mõrvast, kahtlustab ema ja mehe perekond, et Maxi mürgitati pika aja jooksul. Toksikoloogiauuringut lahkamise käigus ei tehtud.