“Mulle muidugi täitsa suur-suur üllatus ja tunnustus, aga minusugune vanamehepäss nüüd niisuguse tunnustuse lõpuks sai...Väga meeldib muidugi, et autasu sain,” ütles Aren.

Näitleja tõi välja huvitava fakti, et tema lähikonnas on nüüd lausa kolm valgeristi omanikku — tema kaasal, Anu Kaalul on rist 2004. aastast ja tänavu saab teenetemärgi ka tema väimees, Raul Vaiksaar.

Estonia teatris balletisolisti, operetisolisti ja inspitsiendina töötanud Väino Aren pälvib Valgetähe V klassi teenetemärgi. Aren on Estonias töötanud üle 60 aasta ning on viimastel aastakümnetel end enim eestlaste südameisse mänginud krutskeid täis Krissuna sarjas “Õnne 13”. “See on huvitav jah, et üle kahekümne aasta tantsisin ballettis ja tänu Nõmmikule (Sulev Nõmmik — toim.), kes mu klassivend oli balletikoolis, olin operetis palju aastaid ja teatris üle 60 aasta — eks need meenutused on kõik toredad,” rääkis ta.

Aren asjatab küll jätkuval Õnne tänaval, et suurema osa oma ajast veedab ta kodus vanaduspäevi nautides ning aeg-ajalt tegeleb ta ka oma lastelastega. “Vaatan telekat palju. Kahjuks silmanägemine on kehvaks läinud ja lugeda eriti ei saa. Aga praegu ma olen rahul,” jutustas Aren, kuid netis ka, et tervis ei ole tal enam suurem asi. “Aga sellest pole mõtet rääkida. Elame veel!”