Mitmetest menusaadetest teleekraanil tuntust kogunud Vahur Kersna kinnisvaramaaklerist endine elukaaslane Kadi Pedanik kirjutab oma 15- aastasest kooselust mehega mälestusi. Kadi sõnul leiab raamatu kaante vahelt paljastusi, mis peaks erilist huvi pakkuma ka Kersna enda kolleegidele ja endistele ning praegustele ülemustele.

„Imestan, et Vahur on asunud oma kolumnites nii enesekindlalt oma tööandjat mustama, sel ajal, kui tal on endal aastatega väga süngeid tööalaseid saladusi kogunenud,” räägib Kadi.

Naine lisab: „Vahur on kummaline inimene, kõik, kellega ta pikemat aega koos on, muutuvad tema jaoks eemaletõukavaks. Olin talle viisteist aastat lojaalne elukaaslane, kuniks lugesin lehest, et olen maailma kõige hirmsam inimene. Sama on ETV-ga, ta on seal töötanud ligi 20 aastat ja äkitselt valab ta leheveergudel oma tööandja pori ja tõrvaga üle. Ma ei näe põhjust, miks peaksin enam tema saladusi hoidma,” nendib Kadi lootuses, et raamat peaks nägema ilmavalgust juba suvel. „Inimestel on kindlasti raamatut mõnus randa kaasa võtta ja lugeda.”

Naine ei välista ka, et avaldab meedias mõned tõenäoliselt tugevat vastukaja leidvad lõigud tulevast raamatust.

Hetkel kuuldavasti haiguslehel viibiva Vahur Kersna kommentaari ei ole Delfil seni telefonitsi saada õnnestunud.