Mart Sanderi video kogus youtube keskkonnas esimese päevaga kogunud ligi 70 000 vaatajat. Seda on rohkem, kui oma esimesel päeval kogus Põhja-Tallinna „Meil on aega veel“. Tänaseks on videot vaadatud ligi 120 000 korda.

Laul on juba jõudnud ka mitme raadiojaama playlisti ja selle vastu on huvi tundnud ka ööklubid.

Mart Sander märgib kavalalt, et tegu ei olegi paroodiaga – vaid hoopis tema isikliku töötlusega helilooja Johann Pachebeli kuulsast teosest „Kaanon in D“, mis aga lihtsalt juhuse tahtel on Põhja-Tallinna lauluga äravahetamiseni sarnane.

Nimelt selgus hiljuti, et ka Põhja-Tallinn kasutab oma superhitis just seda 350 aastat vana meloodiat, kuid on pala siiani esitlenud kui oma algupärandit. Aga kuulates, kui täpselt imiteerivad Mart Sanderi räpiosa sõnad Põhja-Tallinna versiooni omi, peab ikkagi möönma, et kõne all on väga peenelt välja mõeldud ja ülinaljakas paroodia.

Sander lisab sarkastiliselt, et ilmselt ta on 25 aastat valet muusikat teinud: tema esimene räpihitt on talle toonud suurema tuntuse, kui tosinkond sving- ja operetimuusika plaati.

Hiljuti avas aktiivselt kunstiga tegelev räpikuningas oma Tõnismäel paiknevas galeriis uue maalinäituse, mille nimi on „Viimsepäevavale(m)“. „Maailmalõpp on tõesti käes, kui juba mina räpin,“ ütleb kunstnik.

VAATA VIDEOT: