Jack ja Lauren on sotsiaalmeedia staarid, kelle luksuslikke reise jälgivad pea 3 miljonit inimest ning ilma suurema vaevata on neil õnnestunud püsti panna äri, millega teenitakse eriti kopsakaid summasid.

Noored sattusid kümme kuud tagasi töö asjus Fidži saartele, kust nende kadestusväärne seiklus alguse sai. “Saime kohe esimesel päeval hästi läbi ning olime terve reisi lahutamatud. Viimasel õhtul kutsusin ma ta endaga Balile kaasa, ta oli nõus ja oleme koos olnud sellest ajast saati,” rääkis Jack.

Paar on nüüdseks väisanud juba kahtekümmet erinevat riiki ja seda tänu lahkete sponsorite abile. Morris ja Bullen teenivad oma maaliliste Instagrami postituste eest 9000 — 7500 dollarit näkku.

Morris jagas väljaandele Daily Mail ka lahkelt nõuandeid, kuidas ise Instagramis kuulsust koguda. Ta kasutab oma piltide töötlemiseks programmi nimega Lightroom, Instagrami filtrid on tema jaoks kindel ei. “Vaatan ka oma eelmisi postitusi ja üritan planeerida oma järgmist pilti nii, et see sobiks teistega hästi,” seletas mees.

Morrise Instagram kubiseb imelistest sihtpunktidest, mis on avastatud tänu “tuttavatele, Instagramile või Pinterestile”. Noored on võtnud endale eesmärgiks külastada vähemalt ühte uut riiki iga kuu, mille nad viimasel minutil valivad. Et vältida rahvamasse, käib ta populaarsetest kohtades pildistamas veidi pärast päikesetõusu. Tema pildistab Laurenit ja vastupidi. Koos poseerimiseks kasutavad nad tavaliselt statiivi ja taimerit.

Vaata Jacki ja Laureni jäädvustusi nende uskumatutest reisidest!