Carrie Fisher ei surnud ainult südameinfarkti tõttu — näitlejanna viis siit ilmast hoopis uneapnoe ja teiste asjaolude kooslus, kirjutab TMZ. Koroner tegi uudise teatavaks reedel, ent rõhutas samas, et ei saa lõplikult Fisheri surma põhjust kindlaks teha. Jaanuaris avaldatud Carrie Fisheri surmatunnistusel seisab, et tema elu lõpetas südameinfarkt. Jätkus uurimine, et kindlaks teha, mis staari infarkti põhjustas.

Värskes raportis on “muud asjaolude” alla ära mainitud südamehaigus ja narkootikumide pruukimine. On ka teada, et Fisher võttis palju ravimeid, kuid koroner ei suutnud kindlaks teha, kas just need võisid naise infarktini viia.

Detsembris tabas Fisherit lennureisil Los Angelesse südameinfarkt. Arstid veetsid veerand tundi Fisherit elustades, kuni lõpuks pulss kätte saadi. Maandumise järel toimetati näitlejanna haiglasse, kus ta jäi intensiivravi osakonda oma elu eest võitlema. Carrie FIsher suri 60-aastasena 27. detsembril Ronald Reagani nimelises UCLA haiglas. Naise ema Debbie Reynolds suri järgmisel päeval.