"Mulle tundus küll, et miski ei ole tema juures päris õige, aga ma ei suutnud välja mõelda, mis see täpselt olla võiks," sõnas Holly. Todd Kohlhepp, kes tegutses Lõuna-Carolina osariigis kinnisvaramaaklerina, võetu möödunud aasta novembrikuus vahi alla, sest tema konteinerist leiti röövitud ja ketti pandud naisterahvas. Hiljem avastati mehe maavaldustest mitu laipa.

Kohlheppi poolt röövitud, kuid eluga pääsenud naine Kala Brown rääkis politseile oma tunnistuses, et Kohlkepp tappis tema poiss-sõbra Charlie Carveri ja on ka varem inimesi tapnud.

Sarimõrtsukas tunnistas end süüdi tervelt seitsme inimese tapmises. Mõrvad pani ta toime 13 aasta jooksul. Ülestunnistus päästis roimari surmanuhtlusest ning mees sai karistuseks seitsmekordse eluaegse vangistuse.

Holly Eudy sõnul on tema endise abikaasa kuriteod jälestusväärselt rõvedad. Holly kirjeldas ka omadusi, mis teda mehe juures köitsid: "Ta pööras mulle palju tähelepanu ja see tekitas tunde, et ma olen talle tähtis." Holly sai ka mehe vahistamise järel teada, et ta ostis Holly rahade eest konteineri, kus ta Kala Browni kuude kaupa vägistas ja teda vangis hoidis. Holly ja Kohlhepp kohtusid 2006. aastal, selleks hetkeks oli mees juba neli inimest tapnud.

Kohlheppi haardest pääsenud naine sõnas päästjatele, et järgmisena kavatseb mees tappa naise nimega Holly. Ilmselt plaanis mees oma naist mõrvata.