The Daily Mail kirjutab, et Cobaini 31-aastane abikaasa Isaiah Silva, kellest neiu pärast nappi kaht aastat abielu lahutada soovib, nõuab kuulsa isa tütrelt kokku ligi 50 000 dollarit ajutist ülalpidamistasu.

Kohus otsustas, et Cobain peab järgmise nelja kuu jooksul igakuiselt kandma Silva arvele 12 000 dollarit. Lisaks peab ta tasuma Silva kohtukulud, kokku 15 000 dollari ulatuses.

Asi pole siiski nii halb, kui oleks võinud olla: alguses nõudis Silva Cobainilt 25 000 dollarit kuus. Ansambli Eeries ninamees Silva põhjendas oma soovi sellega, et tema on vaene muusik ja Cobain suure päranduse omanik (ligi 450 miljonit dollarit). Ka olevat Cobain talle abielludes lubanud, et maksab ta elamiskulud kinni.

Ka olevat Cobain ise mehe ära hellitanud. "Kord käisime New Yorgis väljas ja kulutasime ühe õhtuga 7000 dollarit," meenutas ta endist head elu, mis nüüd mõne teise mehe osaks ähvardab saada.

Lugu võib siiski aga ka keerukam olla: mees süüdistab Cobaini ka selles, et too olevat muusiku 7-aastase tütre erakooli pannud ning lahkus juba veebruarikuus paari ühisest Hollywood Hillsi kodust, jättes mehe võlgadesse.