Usain võlus Jady ära enda jumaliku kehaga ning naine tõdes, et Jamaicalt pärit spinter tegi ettepaneku suguühteks kasutades Google tõlkemootorit.

Nad hiilisid kahekesi olümpiakülla, kuulasid Usaini toas Rihannat ning nautisid armurõõme. Jady lisas, et ehkki Usain on maailma kiireim mees, on ta voodis pigem maratoonlane. Jady Duarte rääkis ka, et Bolt lubas naise viia teisele kohtingule, ent põgenes kohe lennukile, kui nende armuafäär tabloididesse jõudis. “Ma tõesti uskusin, et meie vahel on midagi erilist, ent nüüd näen, kuidas ta rebib naisi sama kiirelt kui kuldmedaleid,” sõnas Jady pettumusega.


Foto: Vida Press

Duarte ja Bolt kohtusid glamuurses ööklubis “All In”, kui sportlane tuli sinna oma 30. sünnipäeva tähistama. Duarte pidutses koos oma sõpradega, kui Bolt tema seltskonnale pidevalt lähemale liikus, lehvitades oma musklis sportlasekehaga.

“Ta seisis meie ees ja tõmbas järsku oma särgi üles, paljastades meile oma kõhulihased,” jätkas Jady. “Ma polnud kunagi midagi seesugust näinud, ma lihtsalt pidin teda katsuma. Musklid olid kivikõvad, ma keskendusin täiesti tema füüsisele ja ei märganudki, et see on Usain Bolt,” lisas naine.

Bolt saatis lõpuks oma turvamehe naist enda juurde meelitama, ent Jady polnudki nii kiire Usaini kaissu kibelema. “Ma mängisin raskesti kättesaadavat,” rääkis ta.

Kui Jady ootas klubis järjekorras, et enda arve maksta, tuli turvamees veelkord tema juurde ning küsis, miks naine ometi talle ei järgne — tegu on ju Usain Boltiga. “Lõpuks kui ma taksot ootasin, naeratas ta mulle ja tegi oma kuulsat võidupoosi, siis ei olnud enam kahtlust, kes ta on.”

“Sel hetkel andsin ma alla ja andusin temale täielikult. Ta tiris mu taksosse ja suudles mind ennastunustavalt,” kirjeldas Jady. Bolt viis naise enda olümpiakülas olevasse tuppa ning nad käisid koos duši all, misjärel Bolt lasi neiule oma lemmikmuusikat — Rihannat.

Jady ei räägi aga sõnagi inglise keelt. Nad suhtlesid Boltiga peamiselt Google tõlkemootori abil, ent naine kinnitas, et mehe kirest aru saamiseks polnudki neil rääkida tarvis.

“Meie armuleek oli terve öö vältel väga tuline ja kuigi ta keha on nagu tšempionil, ei vasta meheau just täpselt sellistele ootustele nagu võiks, ta on täiesti tavaline mees,” tunnistas Jady.

Kuigi kohalikud asusid pärast Jady ja Usaini armusuhet kuulutama, justkui oleks Jady kuulsa narkoparuni lesk, lükkab naine selle jutu ümber. Kahe lapse ema Jady käis tõesti kurjategijaga mõned kuud kohtamas, ent mees ei ole tema laste isa ning neil polnud tõsist suhet.