Ülle torkas silma läinud nädala neljapäeval, kui ta astus hinnalise kandekotiga Reval Hotel Olümpia esimese korruse kohvikusse Café Boulevard.

Pealtnägijad kirjeldavad Ülle laitmatut looki ning nii mõnegi naise unelmatekotti, Hermes Birkini märgiga, kuid ometi näis naine murest murtud... Ta ostis letist mõned saiakesed ja paki mahla ning istus taas oma hotelli ette pargitud luksus-Mercedesesse AMG R63.

Hermes Birkini käekott (pildil näidis), mida Ülle argipäeval eelistas, on ka tõeliste superstaaride silmis hinnatud valik. Näiteks on selle sarja kotiga jäänud pildile endine vürtsitüdruk Victoria Beckham, Nicole Richie jne.

Kui Ülle kott ei olnudki Hermes Birkini hinnaklassi arvestades just valik kallimate killast, siis näiteks samast sarjast, kuid krokodillinahast koti jaemüügi hinnaks annab brändi kodulehekülg lausa 37 000 USA dollarit, ümberarvestatult ligi 400 000 Eesti krooni. 

Refereeritud täisteksti loe Kroonikast.

Kuulsaks on selle koti kandnud aga filmistaar ja Monaco vürsti abikaasa Grace Kelly, kes varjas kotiga fotografide eest oma rasedust. Nii sai Hermes käekott nimeks "Kelly bag" ja seda on mitmetel printsessiga seotud näitustel eksponeeritud. Herme käekottide peale on maias ka Victoria Beckham.

VAATA FOTOSID: