Vahteril on seljataga kokku-lahku suhe trummar Andrus Avarndiga.

Mihklil on nii vanust kui ka tõsisemaid suhteid olnud enam. 1994. aastal abiellus Mihkel Raadio 2 reklaamitoimetaja Sirje (Poolgas) Rauaga ning kasvatas abikaasa teismelisi lapsi. Sellest ühisest liidust sündis ka nüüdseks teismeline poeg. See abielu aga kestma ei jäänud.

Maagilisel kuupäeval 07.07.07 kell 17 abiellus Mihkel Raud Eesti parima maakleri tiitlit kandnud Pärle Seppinguga. Mihkel kommenteeris olukorda: “Otsus abielluda tuli enne, kui see kuupäev meelde turgatas. Otsus ei tulnud numbrite järgi, vaid ikka selle järgi, et me teineteist armastame.” Mõlemale oli see teine abielu.

Hoogne pulmapidu toimus kuuekümne lähikondlase seltsis Valgejõe-äärses talus, kuhu oli peo puhuks üles pandud suur telk, on Naisteleht kirjutanud.

Veel pool aastat pärast pulmi rääkis Raud Naistelehele, et tema ja Pärle suhtest pole kirg kuhugi kadunud, kuna nad teevad kõike peale töö ühiselt. Näiteks pärast tööd meeldis neile käia kodu lähedal Kadrioru pargis kiirkõndi tegemas, kodus sõpru võõrustada ja ise sõpradel külas käia. Peaasi, et saaks olla koos, vahendas Naisteleht Raua muljeid abielust.

Pool aastat ja ehk kauemgi ei olnud kirg ehk tõepoolest kadunud, kuid nüüd paistab see seda ometi olevat, sest kuulu järgi kolis Raud enda ja Pärle ühisest kodust välja ja elab nüüd üürikorteris. Samas sahistatakse, et Liina Vahterit enda korteris pole viimasel ajal enam üldse näha. On alust arvata, et nende kahe vahel on nüüd kirelõõm süttinud.