Oma kallimaga tutvus Liina enda sõnul naljakalt, kirjutab Kroonika. "Ma olin talle juba aasta või pool tagasi silma peale visanud, et oh, kus on kena mees. Aga siis me veel omavahel ei suhelnud. Veidi aega tagasi aga kohtusime taas. Vaatasin Hella Hundi pubi juures, et nii tuttav mees. Ta märkas mu pilku. Suutsin viimasel hetkel suu kinni panna, et mitte midagi öelda, sest tegelikult ma ju ei tundnud teda. Siis tuli juba tema poolt "tere" ja nii me tutvumine läks."

Liina räägib, et on suhetes suur kontrollifriik ja kui armastatu on käe-jala juures, siis tahab ta kõike hirmsasti kontrollida. "Mitte päris haiglaselt muidugi, aga ma tahan ikka teada, et kus ta on ja mis ta teeb."

Teine halb iseloomujoon, millega Liina rahul pole, on armukadedus. "Hakkan teinekord tühjast-tähjast oma peas midagi kokku genereerima. Issand kui halb see on."

Varasem tantsukogemus on samuti Liinal olemas, kuigi üsna kaugest minevikust. "Seitsmeselt tegin paar kuud. Mul oli hästi tore partner, kes ka mu sõbrannale väga meeldis. Ja mina, kes ma pole väga võitleja tüüp, jäin oma partnerist ilma."