Kaja Kallas rääkis, et kahjuks pole ta oma elus ühtegi instrumenti õppinud, tema hoopis tantsis koolis olles. "Suuremaks saades küsisin emalt, et miks mind ei pandud klaverit mängima, nagu kõiki teisi tüdrukuid. Aga ta ütles mulle, et ma ise ei tahtnud, mina tahtsin hoopis tantsida."

Mõned aastad tagasi kostitas Reformierakonna poliitik Jürgen Ligi Kaja Kallast üsna karmide sõnadega. Kallas Ligi vastu viha ei pea ja sõnab, et Jürgenil ongi värvikad väljaütlemised. "Eks ma olin siis uustulnuk ka, nüüd me viimasel ajal oleme palju arutanud programmilisi teemasid. Võib-olla on ta sellest esmasest arvamusest üle saanud," sõnas tõenäoliselt järgmiseks Reformierakonna juhiks saav naine.

Kallase sõnul on Eestis väga palju inspireerivaid ja tarku naisi. "Nad on küll veidi varjus, kuid kui sellised inimesed avaldavad mulle toerust, siis on see suur asi. Ma kindlasti teen kõike, et omakorda naisi innustada."

Esimeseks Eesti naispeaministriks saamise mõtet Kaja veel ei hellita. "Seda peab küsima valijatelt ja sinna on veel üsna kaua minna. Ennustamisega ei ole mõistlik tegeleda," lisas Kallas.

Vaata lähemalt videost!