Kerro ei ole oma sünnipäevi kunagi eriliselt tähistanud, ta veedab need pigem omaette.

"Energiad on balansist väljas ja hästi nõrgad kolm päeva enne ja kolm päeva pärast sünnipäeva. Ma tahaks olla pigem omaette, kui mulle keegi juba hakkab sõnumeid saatama. Mõtlen, et mulle ei meeldi tähelepanu. Mina arvan, et inimesi peaks meeles pidama iga päev, aga mitte üks kord aastas, siis, kui on sünnipäev," sõnas Marilyn.

Lapsepõlvest saati on naisel üks traditsioon seoses sünnipäevadega, nimelt peab laual olema alati sefiiritort.

"Ja ma üritan nendel päevadel nii palju kui võimalik, olla koos oma lähedastega. Väga tihti inimesed küsivad mu käest, mida sa siis sünnipäevaks soovid saada, aga mul ei ole vaja kingitusi, mul on vaja sündmusi, mida pärast mäletada," lausus selgeltnägija.

Suurimaks sünnipäevakingituseks peab naine seda, kui tema väike õde sündis temaga samal päeval.

"Mitte kuu, aga meil oli päev sama, ma lootsin kogu aeg, et ta sünnib 18ndal, sündis 23:58. Siis ma tundsin kohe ära, vot tema on nagu mina," täpsustas naine.

Vananemisele Marilyn ei mõtle ja seda ta ka ei karda, sest ema liini pidi on tulnud supergeenid, kus naised püsivad iginoortena.

“Ma arvan, et meil ei olegi mingeid võlujooke või midagi erilist, mida me teeme. See ongi positiivne maailmavaade, mida me üritame hoida ja tegelikult see hoiabki noorena. Tähtis on ikka see, kuidas sa iseenda sees tunned ja mina kusjuures olen iga aasta üle rohkem õnnelikum, sest ma olen iga aastaga õppinud juurde. Tulgu või 40, ma olen väga õnnelik selle üle!" lausus ta.

Lõppenud 28. eluaastat peab Marilyn aga väga tähendusrikkaks, mis kasvatas teda rohkem kui kõik eelnevad. Jäi ju sinna sisse ka kauaaegsest armastusest, Aleksander Šepsist lahkuminek.

"Ma arvan, et see oli üks suurim muutuste aasta mu elus, kus ma kasvasin võib-olla emotsionaalselt ja hingeliselt suuremaks ja õppisin ütlema ei," lausus ta.

Moskva ja Venemaaga seob naist pood ja tema sõbrad.

Kerro ema rõõmustab selle üle, et venelased suure südamega rahvas on ja Marilyini jäägitult armastavad.

Selgeltnägija elus on nüüd aga uus mees, Norra ehitaja Alexander.

"Mulle meeldib tema naeratus, tema süda. Mulle meeldib ta sellisena nagu on. Ta on tegelikult nagu teisedki, ma ei mõtle tema kuulsusele. Ma armastan teda sellisena nagu ta on. Temast saab minu naine," ütles Marilyni uus elukaaslane Mark Alexander Hansen.

"Ma arvan, et igal naisel peab olema oma tugi kõrval, elame koos ja praegu on kõik väga hästi," lisas Marilyn.

"Mulle tundub, et ta on südames leidnud rahu," sõnas naise ema.