Brigittele tähendab see suure unistuse täitumist. "Olen alati unistanud omaenda saatest – raadio võimaldab ainult häälega jagada seda, mida maailmaga jagada tahan, aga video aitab jagada fännidega ka elu pildis. Ootan põnevusega, et saaksin teha lõbusaid intervjuusid furoori tekitavate külalistega," kommenteerib neiu.

Oma tervitusvideos avaldab Brigitte enda kohta mitmeid huvitavaid fakte. Näiteks saavad fännid teada, kellel oli au Brigitte esimene suudlus endale saada, milline on tüdruku tegelik juuksevärv ning kes on neiu nii vihale ajanud ning välja teeninud Brigitte paremsirge.

Neiu leiab, et populaarsete juutuuberitega ta vaatajate eest võistlema ei pea ning tunneb end üsna enesekindlalt. "Mul on tugev tiim, kes kritiseerib mind igal võimalikul hetkel. Tiimis on professionaalid, kes oskavad mõelda vaataja perspektiivist. Lisaks on mul on ajakirjandusalane haridus, mis aitab kõvasti kaasa sisuka video valmimisel," sõnab Brigitte.

Raadiokaunitar end tagasi ei hoia, sest juba järgmised videod tõotavad tulla kõmulised. Esimeseks külaliseks on populaarne blogija Paljas Porgand, kellega vastatakse võidu "julgeimatele küsimustele" ning kes räägib muuhulgas ka oma viimase lahkumineku tagamaadest.

Esmakordselt on lubanud külla tulla ka skandaalne Eesti räppar Beebilõust koos oma pruudiga (Ingrid Mänd) ning samuti ei pääse Brigitte teravate küsimuste eest ka nõid Alisa! "Luban, et intervjueeritavate valikul olen värske ning igavaid küsimusi ei küsi. Ma ei karda konflikte ja tabuteemasid. Samuti ei saa minu blogist teleturgu!" on Brigitte kindel.

Lisaks põnevatele intervjuudele saab Brigitte videoblogis näha ka palju muud. "Kokkamisest seksiteemadeni ja mängudest muusikani!" lubab Brigitte.