Tallinna Televisiooni juhatuse liige, endine Kesklinna linnaosavanem Taavi Pukk sõnas, et pärast saadet on tähelepanu Võrno projekti suunas vaid suurenenud.

"Tagasiside on olnud mitmekülgne: Võrnol on soovitatud meedia vahendusel saadet mitte teha, kuid täpselt samamoodi on tulnud meile ka vaatajate tagasiside, kes leiavad, et tegemist on väga hea saatejuhiga," sõnab Pukk.

Mis puudutab saate teemasid ja ettevalmistamise protsessi, siis on Puki sõnul konkreetse projekti puhul need saatejuhi valida, otsustada ja läbi viia. "Mõistagi eeldame oma saatejuhtidelt, et saated oleksid tehtud hästi ja mõistlikult. Mulle tundub, et mainitud intervjuu (Võrno intervjuu Oliver Kõvaskiga) oli üks seesuguseid televisiooni omapärasid, mis paiknes täpselt piiri peal - kas meeldis või ei, aga külmaks ei jätnud kedagi," jätkab Pukk.

"Kindlasti arutatakse esimese saate käik, olemus ja tulemus saate meeskonnas omavahel läbi. Sealt on võimalik teha järeldusi, et edaspidi veelgi paremini hakkama saada," sõnas Taavi Pukk.

Et saate ajal esines ka tehnilisi viperusi ning veebikeskkonnas oli saate edastus kohati katkendlik, sõnas Pukk, et ka tehnilised protsessid vaadatakse üle. "Kus on otselülitus ja palju inimesi, on alati ka oht, et tekib mingi tõrge. Olukorda juba analüüsitakse ning loodetavasti selliseid probleeme enam ei esine," tõdes ta.

Küsimustele, kas telekanal Võrno intervjuus Kõvaskiga eetilist konflikti ei näe, kas täiskasvanu esitatud küsimused lapsele olid sobilikud ning kas Hannes Võrno jutusaade järgib ajakirjanduseetika koodeksit, vastas TTV juhatuse liige Taavi Pukk: "Antud intervjuu ei olnud pahatahtlik ja see on väga oluline."