USA meedias ning sotsiaalmeedias on president Donald Trumpi seekordse tviidi tõttu lahvatanud järjekordne skandaal. Trumpi pahameele põhjuseks on saate "Morning Joe" saatejuhtide Joe Scarborough ja Mika Brzezinski pidev kriitika tema aadressil.

Nüüd otsustas vastuoluline Ameerika Ühendriikide president kriitikale reageerida ning postitas Twitterisse üsna võika arvamusavalduse. Oma postituses nimetab ta "Morning Joe" saatejuhte madala intelligentsiga poolearulisteks, kelle intervjuusoovile ta aastavahetusel Mar-a-Lago villas eitavalt vastas. Samuti lisas Trump, et Brzezinski nägu olevat toona kohutavalt veritsenud kuna naine lasi vahetult enne pidustusi seda kirurgiliselt kohendada.

Eile tehtud tviidid tõid endaga kaasa aga suure kriitikalaviini. Lisaks meediale reageerisid Trumpi ebasobivale rünnakule ka mitmed tuntud Hollywoodi staarid, kellest nii mõnigi pööras tähelepanu asjaolule, et Trumpi pere täiskasvanud naisliikmed on suure tõenäosusega kõik oma nägusid kohendada lasknud.

Netikiusamise südameasjaks võtnud Melania Trump edastas oma pressiesindaja läbi aga avalikkusele teate, milles sõnas, et kui tema abikaasat rünnatakse, ründab see mitu korda hullemini vastu.

CNN'i allikate sõnul ei vasta Trumpi tviidid aga tõele kuna uusaastapidustustel andis ta antud saatejuhtidele intervjuu, ning samuti ei paljasta fotod sündmusest Brzezinski "veritsevat nägu".

Kriitikute sõnul on Twitter olnud Donald Trumpi jaoks alati koht, kus avalikult enda kritiseerijaid rünnata ning tema jaoks ebameeldivaid inimesi alandada ja tagakiusata. Peale presidendiks saamist harrastab Trump seda alatut võtet aga aina tihedamini.