15 aastat vanusevahet

Triin ja Artur kohtusid seitse aastat tagasi, kui lauljatar esines nime all Trinity ning oli saanud just 18aastaseks.

"Kaks aastat hiljem hakkasime koos elama ja siis tegi Artur mulle ka abieluettepaneku. Võtsin selle ilusti vastu, kuid kohanesime teineteisega ja andsime aega."

Triin tunnistab, et 15 aastat vanusevahet tekitas neis mõlemis kahtlusi ja kõhklusi. "Tema hirm oli see, kas ma ikka tean kindlalt, mida tahan. Ka minul oli kahtlusi. Kuid nüüd, kui oleme seitse aastat koos olnud, siis leidsime, et aeg abiellumiseks on küps!"

Tundis õige kleidi ära

Pulmakleidist räägib Triin järgmist: "Teadsin algusest peale, millist kleiti tahan. See pidi olema elegantne, naiselik ja lihtne. Läksin Tigasmo moeärisse ja leidsin selle kohe üles. Teadsin, et see on minu kleit. Seda oli vaja veidi kohendada, kuid vastas täpselt minu soovidele."

Muide, kleiti nägi peig alles siis, kui pruut registreerimisele ilmus. "Arturil oli Võrus õhtu sõpradega ja mina pidasin Pärnus tüdrukuteõhtu. Kohtusime järgmisel päeva alles registreerimas."

Abielusõrmuseid valides lähtus paar samuti lihtsusest. "Artur tahtis mulle tegelikult veidi edevamat, briljantidega abielusõrmust osta, aga ma ise soovisin hästi lihtsat. Kannan väga vähe ehteid ning teadsin, et jään kindlasti kandma oma kihlasõrmust, mis on niigi kividega."

Pilmareis lükkus edasi

Artur ja Triin valmistasid pulmi paar kuud ette, kuid nende mõlema sooviks oli teha pidu vaid kõige lähedasematele. Nii oli registreerimisele kutsutud 18 külalist.

"Sõrmused tõi Arturi tütar Kelly. Minu 6aastane õde pidi olema samuti lilleneiu aga ta muutus tseremoonia ajal nii emotsionaalseks, et nuttis terve aja. Nii oli vaid Kelly meie lilleneiu," muigab Triin.

Pulmalistele pakuti Ammende Villas lõuna. Suuremat pidu ei korraldatud. Pulmareisi lükkas noorpaar edasi, sest nad ehitavad parasjagu maja ja see nõuab palju tähelepanu.

Harjub uue nimega

Triin võttis endale abikaasa perekonnanime. "Mulle väga meeldib minu neiupõlvenimi Sommer, kuid Sommer-Hunt poleks kuidagi sobinud. Nii olen nüüdest Triin Hunt. Kui uue passi kätte sain, oli see esialgu küll väga harjumatu."

Triin ja tema õde Tene Sommer esinevad hobikorras klubides ja erapidudel nime all Sommer In The City. "Nii jääb minu esinejanimeks ikkagi Triin Sommer."

Pulmateema võtab värske abielunaine kokku nii: "Minu unistuseks on alati olnud rajada perekond pärast abiellumist. Tore, kui lapsel on meie ühine nimi. Abielu on perekonna loomisele ilus algus. See on mehe poolt vastutuse võtmine ja naisele emotsionaalse turvatunde andmine."