"Eks Eesti iludusvõistlustel on olnud ka paremaid aegu, pean kahjuks tunnistama," arvab Randloo ning meenutab kunagiste võistluste hiilgeaegu, kust võrsunud kaunitarid on siiani eeskujuks naistele, kuid nüüd juba emmedena. "Hetkel toimuvatest laste võistlustest pole mul õrna aimu ka ning kuigi ma eeldan, et neid korraldadakse, kui isklikult käin nendest suure-suure kaarega mööda," kinnitab ta.

"Las lapsed jooksevad maal ringi ja ronivad puu otsas parem, kuid kui tegu on mõistliku üritusega, siis vaatama võib ju isegi minna," ei mõista ta võistluste korraldamist hukka, kuid tunnistab siiski, et iludusvõistlused ja modellikonkursid tekitavad temas alati vastuolulisi tundeid. "Las välise ilu hindamine jääda pigem täiskavanute pärusmaale, tundub mõistlik ju?" arvab ta.

"Mina oma tütart ise ei vii kunagi sellistele võistlustele, isiklikult tunduvad laste konkursid mulle pigem emade väljaelamisena nende minevikus tegemata jäänud tegude üle," nendib Randloo, kuid avaldab lootust, et äkki on peatselt algava väikeste misside võistluse näol tegu millegi värske ja üllatavaga.

Olgugi et Triin Randloo oma last säärastele konkurssidele viia ei taha, arvab ta, et neil, kes seda siiski teha otsustavad ja tahavad, tasuks pingutada, et teha võistlus oma lapsele võimalikult mänguliseks ja pingevabaks ning jätta täielikult tagaplaanile endas tärkav meeletu võiduiha! Hea soovitus.

Kallis lapsevanem ja Publiku lugeja, kas oled Triinuga nõus?