Ülimenukas tõsieluseriaalis "Poissmees" osalenud Megan Marx ja Tiffany Scanlon läksid saatesse küll kuuma kompu südame eest võitlema, ent romantilised tunded tärkasid hoopis blondidel näitsikudel omavahel, kirjutab New York Post.

"Alates sellest esimesest kokteilipeost, kus me kohtusime, olen ma tundnud momentaalselt kalibreerimist kahe hinge vahel, justkui oleksime me üksteist tundub juba varem," õhkas Marx sotsiaalmeedia vahendusel. "Sõprusest tärkas miskit suuremat, väga kummalises situatsioonis olles tekkis usaldus ning nüüdsest pakub iga meie seiklus eelnevale suurt konkurentsi."

Näitsikud käisid koos romantilisel reisil ning Scanlon valas oma tüdruksõbra üle ülistavate sõnadega: "Meganiga kohtumine tundus kui saatus. Viimased kuud, mis me koos tema kodulinnas Geraldtonis oleme veetnud, on olnud kui tõeline õnn ja tänane seiklus oli vaid kirss tordil."

Imearmas paar läkitab regulaarselt sotsiaalmeediasse seksikaid kaadreid, ent Megan rääkis möödunud kuul ajakirjale OK! Magazine, et armlugu Tiffany'ga tuli tema jaoks ootamatult: "Tunnen külgetõmbejõudu eelkõige mõistuse ja huumori vastu ning mulle meeldivad üldiselt küll ainult mehed, kuid ma ei välista midagi...Julgen öelda, et Tiffany'ga on samad lood.