1. "Natuurilt olen strateeg ja võin öelda, et mul on väga tugev ärivaist. Turunduses olen ka üle keskmise," rääkis mees, kuidas ta leiba teenib, sellest saab lähemalt lugeda Ärilehest.
  2. „Kui Elinal poleks kõrval mind ja ta tegeleks ainult sotsiaalsete projektidega, siis saate ju ise aru, et see ei oleks jätkusuutlik," annab Pärnamets mõista, et on tõeline metseen.
  3. „Tundsin Elinas ära hingesugulase. Kehakeel ja keemiline reaktsioon hakkas tööle nii mul kui ka tal. See ei ole seksiga seotud kirg, vaid pigem sisemine hääl, mis ütles nii mõndagi," arutles ta, kuidas nende tundmused on midagi müstilist.
  4. Armukade mees ei ole: "Kui keegi arvab, et siin taga on raha, siis teame ju, et rahale üles ehitatud suhted on määratud hukule. Keegi ei taha oma elu raisata, et hakata koos elama vale inimesega – kes ostab su ära ja paneb kuldsesse puuri. Ma ei ole armukade. Meil on väga selge kokkulepe: tema näeb minu telefoni sisu ja mina tema oma. Meil ei ole midagi teineteise eest varjata. Olen täiesti rahulik ja pole grammigi armukade."
  5. „Kõik ajudega inimesed saavad aru, et tütarlaps üksi ei ranni kogu seda hullust ära," rääkis Pärnamets, kes oma armastatut tütarlapseks kutsub, Eurovisioni-trallist ning kuidas tema peab sinna seepärast kaasa sõitma.
  6. „Kui keegi tuleb ütlema, et meil on 15 aastat vanusevahet, siis on seda palju või vähe? Mina ütlen, et see on väga mõistlik vanusevahe. Teame ju kõik, et naine on oma arengus aastaid omavanustest meestest ees. Eriti veel, kui naine on lõpetanud prantsuse lütseumi, tal on magistrikraad ja tema huvid on kunst, raamatud ja filosoofia. Paneme nüüd siia kõrvale temavanuse noormehe. Kaua nad püsiksid koos, enne kui see noormees sureks kompleksidesse, armuvalusse ja armukadedushoogudesse?” kordab mees, et ta pole grammigi armukade.
  7. Mehel on kaks last ning jääb vägisi mulje, justnagu oleks ta ka oma armastatu koolitamise käsile võtnud: "Olen kasvatanud ka oma lapsi vaimus, et raha ei kasva puu otsas, ise tuleb pürgida. Ka Elinat õpetan mõtlema strateegiliselt ja tegema otsuseid, mis sunnivad tänasest raamist rohkem välja tulema."
Jaga
Kommentaarid