Kes on Eesti kõige paremini säilinud naine? Õige vastus on lauljatar Nancy ehk Nancy Himma! Tema välimuses puudub igasugune loogika, kuna ajahammas lihtsalt ei hakka sellele peale. Eriti julgelt saab seda väita, võttes arvesse asjaolu, et Nancy ei virvenda iga päev meediaveergudel, kus tema välimuse muutumisega tasapidi järk-järgult harjuda saaks. Otseloomulikult on kaunitari ilu saladuseks sport ja tervislik toitumine. Tehke järgi!

Kristjan Kasearu on üks aegumatuma välimusega Eesti kuulsus, kes pole vähemalt viimase 10 aasta jooksul praktiliselt grammigi muutunud ja näeb ilmselt ka 10 aasta pärast täpselt samasugune välja. Kindlasti on suureks abiks tervislikud eluviisid, toitumine ja tihe spordi harrastamine, mida ta usinalt propageerib, aga midagi peab seal veel olema. Kristjan, mis on Sinu nooruse saladus?

Rolf Roosalu on teine Eesti rahva raudvara ja üks vampiiride klanni kindlaid liikmeid, kes võib küll aeg-ajalt kostüümi ja soengut vahetada, kuid mees kõige selle all jääb samaks. Võib-olla on asi selles, et Rolf pidevalt meie silme all on ning avalikkuse huviorbiidis nii tihti tiirleb, et me lihtsalt ei märka tema vananemist, aga võib-olla ka mitte…

Oma armsate ja lapselike näojoontega on Hanna-Liina Võsa võitnud tõelise jackpoti, kuna lisaks sellele, et ta mingeid vananemise märke ei ilmuta, on teda ka suisa võimatu vananemas ette kujutada. Ilmselt on Hanna-Liina ka 60-aastaselt sama sile, sama blond, sama pisike ja sama naerusuine.

Mart Sanderi vampiiriks saamine leidis aset ilmselt tema täiskasvanupõlve teises pooles ja juba väga-väga ammu, kuna lisaks juba olemasolevatele kortsudele pole lisandunud ühtegi uut. Isegi vahepeal hõrenema hakanud juuksed kasvasid imeväel pähe tagasi. Ei ole kuigi keeruline ette kujutada aristokraatlikku Sanderit toimetamas mõnes Vene tsaaririigi uhkes mõisas või Prantsuse kuninga õukonnas. Liiatigi, toimetuse valduses pole mitte ühtegi Mardi noorepõlve pilti. Ja siis veel see maalimishobi, muusikamaitse… Siin pole mingit kahtlust!

Maarja-Liis Ilus võis küll 16-aastaselt mööda popmuusika lavasid rõõmsalt ringi keksida, kuid pärast täiskasvanuks saamist on ta enda väljanägemise ja vaimu eest nii tähelepanelikult hoolt kandnud, et see malbe ja rahulik näoilme, läbitungivad ja valvsad silmad ning absoluutselt sile näonahk on saanud tema kaubamärgiks.

Eda-Ines Etti on veel üks õnnelikumaid Eesti kuulsusi, keda vanemad on õnnistanud hämmastavalt heade geenidega. Ilus, pikk, sihvakas ja absoluutselt aegumatu Ines ei tee järeleandmisi ei oma välimuse ega oleku pealt.

Otseloomulikult mäletame me noort Tanel Padarit, kelle plaatinablondid geeliga turri aetud juuksed ja julgele noorukile omane maailma vallutav naeratus kõigi südame võitsid. Taneli vampiiriks saamine leidis aga aset hoopis millalgi rokkmuusikasse sukeldumise algusaegadel, sest pärast seda on tulnud juurde küll ohtralt tätoveeringuid ja muutunud juuksevärv, kuid keha näib vastu pidavat ka kõige karimatele väntsutustele. Imeline!